رابطه بین سلامت دندان و بیماری های قلبی

رابطه بین سلامت دندان و بیماری های قلبی

تحقیقات نشان داده است که بین سلامت دندان و بیماری های قلبی ارتباطی وجود دارد. افرادی که به بیماری های لثه و دهان و دندان مبتلا هستند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی، مانند حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی قرار دارند. به اینطورت که عفونت موجود در بیماری های دهان و دندان میتواند به دیگر نقاط بدن نیز منتقل شود و بروز بیماری های شدید تری در این نقاط شود.

رابطه بین سلامت دندان و بیماری های قلبی

علت تاثیر سلامت دندان و بیماری های قلبی

تحقیقات نشان داده است که بین سلامت دندان و بیماری های قلبی ارتباطی وجود دارد. سلامت دندان و سلامت قلب دو جنبه مهم از سلامت عمومی هستند که ارتباط نزدیکی با یکدیگر دارند. تحقیقات نشان داده است که افرادی که به بیماری های لثه مبتلا هستند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی، مانند حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی هستند.

چگونگی تاثیر سلامت دندان بر سلامت قلب

باکتری های موجود در دهان می توانند از طریق جریان خون به سایر قسمت های بدن منتقل شوند. این باکتری ها می توانند باعث التهاب در رگ های خونی شوند. التهاب می تواند به تجمع پلاک در رگ های خونی کمک کند. پلاک یک ماده چسبناک است که می تواند جریان خون را مسدود کند. و نهایتا بیماری های دندان باعث بیماری های قلبی میشود و برعکس. به عبارتی سلامت دندان و بیماری های قلبی به هم مربوط هستند.

اگر به دنبال راهکارهای حفظ سلامت دندان هستید حتما مطلب درج شده در سایت مرجعه دندانپزشکی را مطالعه کنید.

رابطه بین سلامت دندان و بیماری های قلبی

انواع بیماری دندان تاثیرگذار بر بیماری قلبی

برخی از شایع ترین انواع بیماری های دندانی که بر سلامت دندان و بیماری های قلبی تاثیر میگذارند عبارتند از:

  • پلاک: پلاک دندان یک لایه چسبناک از باکتری ها و سایر مواد است که می تواند روی دندان ها جمع شود. پلاک به طور طبیعی در دهان ایجاد می شود، اما اگر به طور منظم پاک نشود، می تواند به بیماری لثه تبدیل شود.
  • بیماری لثه: بیماری لثه یک عفونت مزمن است که می تواند به بافت های اطراف دندان ها آسیب برساند. و همچنین باعث التهاب در رگ های خونی شود، که منجر به باریک شدن آنها شود.
  • آبسه دندان: یک عفونت در ریشه دندان است. این عفونت می تواند باعث تجمع چرک در اطراف ریشه دندان شود و همچنین از طریق جریان خون به دیگر قسمت های بدن منتقل شود. آبسه دندان می تواند باعث درد شدید، تورم و قرمزی در دهان و بروز بیماری های قلبی شود.

رابطه بین سلامت دندان و بیماری های قلبی

علائم بیماری قلبی ناشی از بیماری دندان

  • آنژین صدری
  • حمله قلبی
  • سکته مغزی
  • نارسایی قلبی

درمان علائم بیماری قلبی ناشی از بیماری دندان

نوع و شدت بیماری های قلبی تاثیر زیادی بر شیوه ی درمان آن بیماری دارد. در برخی موارد، درمان بیماری دندان می تواند به بهبود علائم بیماری قلبی کمک کند که این به آن معناست که سلامت دندان و بیماری های قلبی برهم تاثیر میگذارند. در سایر موارد، ممکن است نیاز به درمان اضافی برای بیماری قلبی باشد. اگر دندانهای کودک شما دچار پوسیدی شده اند و یا می خواهید راه های پیشگیری از پوسیدگی دندان را مطالعه کنید به مطلب درج شده مراجعه کنید.

چند نمونه از شیوه های درمانی علائم بیماری های قلبی ناشی از بیماری دندان عبارتند از:

  • دارو درمانی
  • جراحی

چند نمونه از شیوه های درمانی بیماری دندانی که منجر به بیماری قلبی شده است عبارتند از:

  • پلاک
  • بیماری لثه
  • آبسه دندان

رابطه بین سلامت دندان و بیماری های قلبی

اگر دندان قروچه می کنید و از این کار خسته شده اید و می خواهید از آن پیشگیری کنید.حتما مطلب تاثیر دندان قروچه بر سلامت دندان را مطالعه کنید.

جمع‌بندی سلامت دندان و بیماری های قلبی

بیماری های دندانی می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهند. این به این دلیل است که باکتری های موجود در دهان می توانند از طریق جریان خون به سایر قسمت های بدن منتقل شوند. این باکتری ها می توانند باعث التهاب در رگ های خونی شوند، که می تواند منجر به باریک شدن آنها شود. باریک شدن رگ های خونی می تواند جریان خون را کاهش دهد و در نهایت منجر به بیماری های قلبی شود.

در نتیجه سلامت دندان و بیماری های قلبی برهم تاثیر میگذارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *